Translate
Home
Family
   B.K.F.
   Bouten-tak
   H.Bastert-tak
   van Hoytema-tak
   JF.Bastert-tak
   Duyvené-de Wit-tak
   New generation
   Interviews
   Reunions
   Travels
   Eenhoorn
   Lezingen
   Heros
Communicatie
New(s)
Guestbook
Links
Contact
Sitemap


vorige pagina

De Eersel-loten

Zij mogen in de toekomst zelf een levensverhaaltje schrijven.

Maarten: Al vanaf zijn vierde jaar, een zeer dier- en natuurbewuste jongen. Heeft zijn eigen kippen en bijen, kas en moestuin, teelt wiet en eet bij voorkeur biologisch. Ook maakte hij o.a. een ondernemingsplan voor een windmolenpark. Hij hoopt vanaf september Bouwkunde te gaan studeren in . . . Delft (als 5e-generatie in de familie).

Robert: Zit in de vierde klas van de middelbare school en is een super fanaat wildwaterslalom kanoër. Is iedere dag drie uur aan training kwijt, nam vorig jaar deel aan de Jeugdwereld- kampioenschappen in Bratislava en hoopt zich dit jaar te kwalificeren voor de Europese, weer in Bratislava. Heeft hiernaast absoluut geen tijd voor andere sterk aanwezige interesses en hobbies.

Freek: Zit één klas lager dan Robert en heeft het voordeel school hem gemakkelijk afgaat. Staat in de goal bij voetbal en zal geen training of wedstrijd missen. Daarnaast speelt hij nog viool, maar is verder vooral geinteresseerd in computerspelletjes. Daar kan hij al fluitend uren mee zoet brengen. Lisette: Onze grote prul van klein formaat, zoals ik haar vroeger nog mocht noemen. Zit inmiddels in groep 8. Enthousiast voor alles; paarden, hockey, tennis, dance ballet en piano, waarnaast vriendinnetjes en vriendjes. En sinds kort is haar grootste wens in vervulling gegaan, zij heeft een bijna vier jaar oude Friese Stabij (dat is een hond).

En tenslotte ikzelf. Over mij is momenteel even niet veel te zeggen, omdat ik aan het einde van mijn Latijn ben tgv een slopend rugprobleem dat nu binnenkort eindelijk aangepakt gaat worden en hopelijk ook opgelost kan worden.

Kees Jan Bouten, februari 2001